Center ustne higiene

Za lep in zdrav nasmeh!

Zobozdravstvo

Zdravljenje kariesa

nova49Interes je zgodnje odkrivanje karioznih lezij in ustno zdravljenje. V našem centru stalno sledimo novostim in načinom zdravljenja. Pri svojih storitvah uporabljamo vrhunske, kakovostne kompozite, plombirne materiale, s katerimi dosegamo tudi najboljše estetske učinke.

Zdravljenje zobnih korenin

nova01Zdravljenje zobnih korenin obsega temeljne postopke, ki omogočajo ohranitev zob, kljub napredovali zobni bolezni, ki je povzročila nepopravljivo okvaro vitalne zobne pulpe. Vzroki za takšno okvaro so različni , še vedno pa je na prvem mestu zobna gniloba.

Preberite več: Zdravljenje zobnih korenin

Plombiranje zob

nova12Vrste zalivk: amalgam (siva barva), kompozit (barva zoba) in porcelanski inlay in onlay. Na željo vam stare amalgamske zalivke zamenjamo s kompozitnimi/belimi. Če so stare in dotrajane zalivke večjih dimenzij, vam svetujemo njihovo nadomestitev s porcelanskim inlayem ali onlayem.

Preberite več: Plombiranje zob

Ekstrakcija zob

nova34Ko izčrpamo vse možnosti za ohranitev zoba sledi ekstrakcija, odstranitev. Že pred posegom se pogovorimo in skrbno pretehtamo vse možnosti za nadomestitev izgubljenega zoba, da boste brez njega čim krajši čas. Možnosti vključujejo oskrbo z implantatom, mostičkom ali snemno protezo.

Nahajate se: Home Zobozdravstvo
Ustna higiena, Anita Globokar Sejdič s.p.
Cikava 38a, 1290 Grosuplje
 
Telefon: 01 7865 424, Fax: 01 7865 425
GSM: 051 797 797, e-pošta: info@center-ustne-higiene.si
facebook 1 LOGO SQUARE_TWITTER_1